Sör rendelés

Amennyiben szeretnél kiváló alapanyagokból készült, igazi kézműves sört rendelni, jó helyen jársz. Webáruházunkban a Fekete Péter Manufaktúra Kft. prémium kézműves söreit és sörcsomagjait vásárolhatod meg. Bizonyos összeg felett ingyenes házhozszállítással juthatsz hozzá söreinkhez.

Miért tőlünk rendelj sört?

Mert alapanyagainkat nagy gondossággal válogattuk ki, receptjeinket pedig folyamatosan finomítjuk. Olyan söröket gyártunk, ami nem csak kézművesnek nevezett, hanem valóban az is, kiváló minőségű alapanyagokból, kézi munkával készített termékek. Kínálatunkban megtalálhatod a klasszikus Pale, a krémes éjfekete Stout söröket, de igazi különlegességeket is tartogatunk az arra vágyóknak, kóstoltál már valódi méz sört? Netán egy narancsos aromájú igazi NEIPA-t?

Kis ízelítő a kínálatból:

Sör rendelés házhozszállítással? Akár ingyen?

A főzde 30 km-es körzetében kedvezményes házhozszállítást nyújtunk, és amenyiben vásárlásod összértéke meghaladja a 15. 000 Ft -ot, a sörök házhozszállítása ingyenes! De ha az ország egy másik pontjára rendelnél, a Foxpost csomagpontra történő szállítással is nagyon kedvező költséggel rendelhetsz, és ha a rendelés meghaladja a 15. 000 Ft-ot, a kiszállítás ingyenes. Kell ennél több?

Hogyan rendelhetek sört?

Mi sem egyszerübb ennél! Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérlek navigálj a Termékek oldalra. Tetszés szerint válogass a klasszikus és a kuriózumnak számító sörök közül, és helyezd Kosárba a megvásárolni kívánt termékeket. A Kosár oldalon töltsd ki az adatokat, válassz szállítási és fizetési módot, és a rendelés véglegesítését követően, pár napon belül otthonodban élvezheted az igazi kézműves sör adta felüdülést.

Maradok önzetlen híve Önöknek és a Sörnek.

Szabó Péter
sörfőző és tulajdonos
Fekete Péter Manufaktúra Kft.